WELP achtergrond banner

Content marketing

Content, oftewel ‘teksten en afbeeldingen’.
Het internet staat er vol mee, maar waar moet uw bedrijf op richten?

Hoe wordt u uniek en beter gevonden op het wereldwijde web? Hier wilt menig ondernemer beter in zijn dan zijn concurrent. Ga eens opzoek naar jouw doelgroep en naar de markt waarop u zich richt.

Uniek zijn wordt u niet zomaar, daarentegen is een onderscheidende factor beter en sneller haalbaar. In elk stukje content komt uw marketingstrategie tot uiting. Of dat nu offline of online is. Richt alle marketinguitingen in vanuit één strategie.

Qua content zijn er vele verschillende situaties. Zo kan de website pasgeleden gelanceerd zijn of kan de website al wat ouder zijn. Heb je weinig teksten en veel foto’s? Deze voorbeelden hebben allemaal te maken met jouw vraag:

‘Hoe wordt ik beter gevonden op Google door content marketing?’

Een website valt niet zo maar op, je begint net en er is nog weinig zoekverkeer. Ga je jezelf dan nu al storten op advertenties? Of zorg je ervoor dat jouw SEO goed staat en gericht op de juiste doelgroep? Dit zelfde geldt voor websites die langer draaien. Is de website eigenlijk wel goed opgebouwd? En staat er wel de informatie op waarnaar jouw doelgroep opzoek is?

Ik ga met u in gesprek om de juiste vragen te stellen en te beantwoorden. Hierdoor krijg ik niet alleen een goed beeld van jouw bedrijf, Ook u krijgt een goed beeld van de marketingsituatie.

Heuft een webshop en wordt de website niet goed gevonden? Dat is niet zo gek. Webshops hebben relatief weinig tekst op de website staan en veel afbeeldingen. Tip: Google kan alleen teksten lezen en is gek op nieuwe teksten.

Wil jij weten wat u moet doen om beter gevonden te worden?
Neem contact op en ik ga graag met u in gesprek over content marketing.