Diensten

Marketing strategie

Samen bouwen we aan een nieuwe en passende marketing strategie. Waarom samen, hoor ik u denken. Dat komt doordat u als ondernemer het bedrijf als geen ander kent.

Adverteren

We gaan onderzoeken waar en wanneer jouw doelgroep online is en daarop pas je de advertenties aan. Wat willen zij zien, waarop klikken zij en hoe maken we het doel zo aantrekkelijk mogelijk.

Contentmarketing

Hoe wordt jij uniek en beter gevonden op het wereld wijde web? Hier wilt menig ondernemer beter in zijn dan zijn concurrent. Ga eens opzoek naar jouw doelgroep en naar de markt waarop jij je richt.

Grafisch Design

Waarom houdt jij je bezig als ondernemer met de visuals? Ik laat graag jouw huisstijl terugkomen in iedere visual voor jouw bedrijf. Heb je al een logo? Perfect! heb je geen logo, dan maken we er toch één

Social Media

Wil je alleen maar delen of ga je de interactie aan? Is het de weg voor jou tot conversie maar wil je dit zelf helemaal niet doen? Of heb je geen idee wat je op social media moet plaatsen.

Offerte aanvragen

Duizelt het je voor de ogen of weet je genoeg? Vraag een offerte aan en we gaan binnenkort vrijblijvend in gesprek over jouw marketing!