WELP achtergrond banner

Strategie

Samen bouwen we aan een nieuwe en passende marketingstrategie. Waarom samen, hoor ik u denken. Aangezien u als ondernemer het bedrijf als geen ander kent.

WELP biedt de helpende hand om een marketingstrategie te creƫren. Daarna zetten we de volgende stappen.

Marketingstrategie from scratch

Het is belangrijk om met een marketingstrategie te starten. Iedere soort communicatie hangt af van uw marketingstrategie. Samen gaan we onderzoeken wat er voor u nodig is. Een gebruiksvriendelijke website is belangrijk voor uw klanten. Het pad dat de klant online bewandeld moet uitgedacht zijn en interesse wekken, alleen zo blijft de klant bij u.

Toe aan iets nieuws? Soms is het tijd om de marktingstrategie te verscherpen. Schijn eens nieuw licht op uw marketingcommunicatie. Graag ga ik met uw om de tafel zittenen pluis ik de gehele onderneming uit op marketinggebied. Belangrijke vragen zijn: Wat wilt u bereiken? En wat als u dat heeft bereikt? Heeft u daar over nagedacht? WELP denkt verder waar de meeste marketeers stoppen.

Ik ondersteun het marketingtraject ook wanneer de opleverdatum is gepasseerd. Na onze samenwerking heb ik kennis opgedaan over het bedrijf en kan ik hierdoor snel schakelen. Ik ga voor lange termijn samenwerkingen, u ook?