WELP achtergrond banner

Social Media

Social Media, wie kan er nog omheen? Iedere doelgroep maakt gebruik van een social media platform, dus ook u kan starten met social media marketing om de doelgroep te bereiken.

Wat ooit in Nederland begon als Hyves, kunnen we nu niet meer zonder Facebook, Instagram, LinkedIn, Whatsapp, Snapchat, Pinterest, etc. Bij iedere doelgroep past een social media platform. Wat is het leven veranderd. Wat 20 jaar geleden nog bijzonder was om een mooie brochure uit te delen, bezwijkt u nu onder de vele berichten, foto’s, stories, lifestreams, video’s, gifjes en filters.

‘Welke social mediakanalen passen er bij mijn bedrijf?’

Dat is moeilijk om op voorhand te zeggen. Social media kan je namelijk op verschillende manieren inzetten. Wilt u alleen maar delen of gaat u de interactie aan? Is het de weg voor u tot conversie maar wilt u dit zelf helemaal niet doen? Ook hierover gaan we samen in gesprek. Welk platform past bij u en uw doelgroep. Hoe en hoevaak gaan we berichten plaatsen. Heeft uw content een zetje nodig?

Een goede social mediastrategie hangt vaak samen met een contentkalender.

Niet alleen alles wat er op uw website geplaatst wordt moet bedacht zijn, maar ook wat er gedeeld wordt op social media. Wat in het begin wat tijd kost om content te verzamelen, geeft later rust, tijd en ruimte om bezig te zijn waar u als ondernemer mee bezig hoort te zijn; ondernemen.

Wilt u weten wat Social Media marketing kan doen of wilt u eens sparren over uw social media voor uw bedrijf?